Project omschrijving

Bouwplast kozijnen uitgevoerd met diffuus HR+++ glas

In de stallen van pluimveebedrijf van Doorn zijn Bouwplast kunststof kozijnen in een speciale uitvoering toegepast.

Bouwplast kunststof kozijnen van Bouwimpex worden ingezet voor speciale maatwerk projecten zoals topgevelramen, ramen voor puien of meters lange lichtstraten. Het grote voordeel is dat het kozijnen programma verkrijgbaar is in een grote variëteit aan typen, uitvoeringen, glassoorten en maten.

Voor dit project zijn de PVC kozijnen voorzien van diffuus HR+++ glas. Diffuus glas is erop gericht een zo optimaal mogelijke lichttransmissie te genereren en het licht dat de stal binnenkomt te verspreiden. Hierdoor worden lichtplekken en flikkeringen voorkomen, waardoor de kippen geen stress ervaren. De Bouwplast kozijnen met HR+++ glas heeft zeer goede isolerende en thermische eigenschappen, door het goede uitgedachte montagesysteem worden koudebruggen geminimaliseerd en is de hygiënische afwerking optimaal.

Standaard worden de Bouwplast kozijnen in helder wit uitgevoerd, maar uitvoering in de gewenste projectkleur (Renolietfolie met houtnerfstructuur) behoort zeker tot de mogelijkheden.

Bouwplast kunststof inbouwramen zijn eenvoudig maar toch sterk. Goed, maar ook voordelig. Daarom worden Bouwplast ramen vooral toegepast bij projecten waar een functioneel en degelijk kunststof raam wordt verwacht, zoals agrarische (bedrijfs)gebouwen, loodsen en industriehallen.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.