Project omschrijving

Bijzondere pluimveestallen in Laar (DL)

In het Duitse Laar staat sinds kort een bijzondere pluimveestal. De uitstraling van het gebouw was zichtbaar belangrijk in het ontwerp. In het metselwerk zijn veel details aangebracht en de ingang van de stal wordt omgeven door een fraaie, gemetselde boog. Bij deze stijlvolle stal waren standaard stalramen natuurlijk geen optie. Daarom leverde Bouwimpex kunststof kozijnen in een bijzondere, authentieke uitvoering.

Getoogde kunststof kozijnen

In de stal in Laar zijn Bouwplast kunststof kozijnen toegepast, met een getoogde bovenzijde. De kozijnen zijn staalversterkt, met een dikte van 85 mm en hebben een vlak/stomp profiel. Dankzij de toog en de roedes op het HR++ glas lijken de kozijnen op ouderwetse stalramen. Maar dan met de praktische voordelen van kunststof.

Maatwerk kozijnen

Dit project is een mooie illustratie van de mogelijkheden van het Bouwplast kunststof kozijnenprogramma. In de stallenbouw wordt meestal gekozen voor onze Easy valramen in één van de standaardafmetingen. Maar wie net wat anders wil, kan ook zeker bij Bouwimpex terecht. Met onze maatwerk kunststof kozijnen kunnen we altijd wel een passende oplossing bedenken!