Merken

Cleanpanel

Met Cleanpanel bieden wij dé oplossing voor organisaties die willen beschikken over duurzame en goed te reinigen (tussen)wanden en plafonds. Het concept wordt met name toegepast binnen de carwash- en foodsector. Dit hoogwaardige kunststof paneel heeft een superglad oppervlak, is bestand tegen de meeste chemicaliën en desinfectiemiddelen en is corrosievrij. Door de unieke messing-groef verbinding met tweezijdige rubberen afdichting kunnen de panelen eenvoudig in elkaar worden geklikt en bijna naadloos worden gemonteerd – zonder gebruikmaking van kit.

Lees meer

MEA

Sinds vele jaren bestaat er een succesvolle samenwerking met de Duitse firma MEA Bausysteme. Deze fabrikant biedt een complete lijn van hoogwaardige, drukwaterdichte kelderbouwproducten voor maximale bescherming en lichtopbrengst in kelders. Bouwimpex vertegenwoordigt dit merk exclusief voor de Nederlandse markt. Sinds begin 2018 is de samenwerking uitgebreid met de vertegenwoordiging van de MEA lijnafwateringsproductenvoor de Benelux.

Lees meer
metrotile_lichtgewicht_dakpannen

Metrotile

Metrotile is producent van lichtgewicht en duurzame dakmaterialen voor huizen of commerciële gebouwen.  Deze dakbedekkingsproducten worden geperst uit hoogwaardig staal, beschermt met een anti-roest laag aan beide zijden en afgewerkt met granulaat, matte verf, blinkende verf in een groot aanbod van kleuren. Bouwimpex is exclusief importeur voor de levering van Metrotile dakbedekkingsproducten aan de Nederlandse markt.

Lees meer