Project omschrijving

Creeër eenvoudig en snel de ideale opslagruimte met kunststof panelen en deuren van Bouwimpex

Creeër eenvoudig en snel de ideale opslagruimte met kunststof panelen en deuren van Bouwimpex

Het kunststof panelen- en deurenprogramma van Bouwimpex is niet alleen geschikt voor het bouwen van stallen, maar ook bij uitstek geschikt voor grote loodshallen, industriële gebouwen of bijvoorbeeld appartementencomplexen.

Zo hebben wij voor de nieuwbouw van een appartementencomplex in Ede de levering en montage mogen verzorgen van individuele bergingen door middel van grijze Bouwplast Plus panelen en Agridoor kunststof deuren.

Door de inzet van  kunststof panelen en profielen, kan er op eenvoudige wijze nieuwe opbergruimtes gecreëerd worden in bestaande situaties. De gladde, naadloze wanden zijn eenvoudig te reinigen en door de hoge kwaliteit van het materiaal zijn de panelen uitermate sterk en duurzaam met een zeer lange levensduur. De perfect sluitende verbinding van de klikpanelen en perfect isolerende eigenschappen zorgen voor een tocht- en vochtvrije ruimte.

De flexibiliteit van het kunststof panelensysteem maakt het eenvoudig uitbreidbaar met de Agridoor kunststof deuren van Bouwimpex. Oerdegelijke deuren gemaakt van onverslijtbaar kunststof compleet met RVS-hoekkozijn en RVS scharnieren, een stalen verstevigingskern een lange levensduur. Het gladde oppervlak zorgt voor optimale hygiëne en een fraaie uitstraling. De sterke Agridoor deuren bieden een hoge mate van veiligheid. Zo kun je met een zorgeloos gevoel je persoonlijke eigendommen op een droge en veilige plek opbergen.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.