Project omschrijving

Bouw hondenresort in België

Bouwplast kunststof panelen en profielen zijn inmiddels meer dan 25 jaar op de markt. Zowel binnen als buiten Europa zijn er talloze projecten gerealiseerd, waarvan het resultaat bewezen effectief is gebleken, ook op lange termijn. Naast de agrarische sector wordt het Bouwplast wandensysteem steeds breder toegepast, onder meer ook bij hondenpensions en hondenresorts.

Voor dit project hebben wij de volgende bouwmaterialen geleverd:

  • Bouwplast Plus 400/35 mm klik-panelen en Bouwplast Plus 500/35 mm panelen met vlakke onderzijde 
    Het wandsysteem en binnenverblijf is gemaakt van Bouwplast Plus panelen met vlakke onderzijde en Bouwplast panelen met klikverbinding. Dit flexibele systeem maakt het mogelijk om complete hokafscheidingen en scheidingswanden in elke gewenste maat eenvoudig te realiseren. De hoge kwaliteit van het materiaal en gladde structuur zorgt voor een uitermate sterk, duurzaam en hygiënisch paneel met een zeer lange levensduur. Deze panelen kunnen dus tegen een stootje van speelse honden.
  • Bouwplast Transparante panelen 300/35 mm  
    Als plafonds in de hokken zijn Bouwplast transparante panelen gebruikt. Deze zijn lichtdoorlatend, makkelijk te reinigen en te combineren met andere Bouwplast panelen. Het transparante paneel zorgt voor meer daglicht in het hok, waardoor het dierenwelzijn positief wordt beïnvloed.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.