Project omschrijving

Nieuwbouw varkenstal in Veendam

Voor de nieuwbouw van de moderne en ruime varkenstal in Veendam hebben wij onze FR panelen en ASW PIR FR isolatie mogen leveren. Met het FR (fire-resistant) programma van Bouwimpex wordt de stal brandveilig gebouwd door gebruik te maken van bouwmaterialen met unieke brandvertragende eigenschappen. De FR producten van Bouwimpex hebben een uitstekende brandklasse en zeer hoge isolatiewaarde.

Voor dit project hebben wij de volgende bouwmaterialen geleverd:

  • ASW PIR FR Isolatieplaten
    Hoogwaardige brandvertragende isolatie met uitstekende brandklasse en zeer hoge isolatiewaarde. De witte zichtzijde zorgt bovendien voor een goede lichtspreiding.
    > Bekijk productspecificaties
  • Bouwplast-plus FR panelen
    Het door Bouwimpex ontwikkelde wand- & hokafscheidingssysteem voor de agrarische sector. Gemaakt van hoogwaardig kunststof met unieke brandvertragende eigenschappen. Verkrijgbaar in de kleur wit en grijs.
    > Bekijk productspecificaties

Als gecertificeerd producent met diverse productielocaties in Europa, helpt Bouwimpex u graag verder naar een brandveilige stal.

> Bekijk alle brandvertragende producten

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.