Project omschrijving

Nieuwbouw varkenstal in Saasveld

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de nieuwbouw van een varkenstal in Saasveld.

Door de jarenlange internationale ervaring in de agrarische sector en een breed scala aan bouwmaterialen, is Bouwimpex aangesteld als specialist én leverancier.

Voor de bouw van de stal hebben wij duurzame bouwmaterialen gekozen die diervriendelijk zijn, veiligheid en comfort bieden, eenvoudig te plaatsen en concurrerend geprijsd zijn.

Voor dit mooie project hebben wij de volgende bouwmaterialen geleverd:

 • ASW PIR FR Plus Isolatieplaten
  Hoogwaardige brandvertragende isolatie met uitstekende brandklasse en zeer hoge isolatiewaarde.
  > Bekijk productspecificaties
 • Bouwplast kunststof kozijnen met vast glas
  Lichtstroken gemaakt van loodvrij PVC voor optimale lichtopbrengst in de stal en toepasbaar in elke gewenste afmeting en kleur.
  > Bekijk productspecificaties
 • Agridoor en Omnidoor deuren
  Kunststof binnen- en buitendeuren voor plaatsen waar hygiëne, degelijkheid en bestendigheid tegen corrosie belangrijk is.
  > Bekijk productspecificaties

Alle toegepaste materialen zijn robuust, onderhoudsvrij, gaan generaties lang mee en zijn eenvoudig en snel te plaatsen. De goede isolerende eigenschappen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, laag energieverbruik en optimale geluidsreductie. De geplaatste brandvertragende isolatie zorgt bovendien voor een extra veilig gevoel in de stal.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.