Project omschrijving

Nieuwbouw varkenstal in Heesch

Op dit moment wordt een groot varkensbedrijf in Heesch gebouwd. In deze ruime gebouwen worden door middel van de veelzijdige brandvertragende Bouwplast-plus FR kunststof panelen verschillende afdelingen en compartimenten gecreëerd, waaronder in een kraamstal, een biggenstal en een zeugenstal. De hygienische scheiding- en wandpanelen maken het reinigen van de ruimtes zeer eenvoudig. De hoge kwaliteit van het materiaal zorgt voor een uitermate sterk en duurzaam paneel met een zeer lange levensduur.

Met de ASW PIR FR isolatie bevinden de dieren zich onder optimale omstandigheden. Dankzij de uitstekende brandklasse en hoge isolatiewaarde heeft niet alleen de veiligheid van de dieren de hoogste prioriteit, maar door de juiste omgevingstemperatuur gedijen de dieren ook beter.

De FR producten van Bouwimpex zijn dé oplossing voor de bouw van brandveilige stallen.

Voor dit project hebben wij de volgende bouwmaterialen geleverd:

  • ASW PIR FR Isolatieplaten
    Hoogwaardige brandvertragende isolatie met uitstekende brandklasse en zeer hoge isolatiewaarde. De witte zichtzijde zorgt bovendien voor een goede lichtspreiding.
    > Bekijk productspecificaties
  • Bouwplast-plus FR panelen
    Het door Bouwimpex ontwikkelde wand- & hokafscheidingssysteem voor de agrarische sector. Gemaakt van hoogwaardig kunststof met unieke brandvertragende eigenschappen. Verkrijgbaar in de kleur wit en grijs.
    > Bekijk productspecificaties

Bouwimpex helpt u graag verder naar een brandveilige stal.

> Bekijk alle brandvertragende producten

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.