Project omschrijving

Nieuwe moderne veestallen voor firma Van Dijk uit Terschuur

In opdracht van de firma ‘Van Dijk’ uit Terschuur mochten wij hoogwaardige kunststof bouwmaterialen leveren voor de nieuwbouw van de stallen. Bij de bouw is er onder andere nagedacht over licht, lucht, ruimte en brandveiligheid voor de dieren.

De op maat gemaakte lichtstraten met 70 mm opdekprofiel op de zijgevels zorgen voor veel daglicht in de stal en een robuust uiterlijk. Met de plaatsing van valramen komt er op een eenvoudige manier licht en frisse lucht in de stal. De ramen zijn voorzien van maar liefst 26mm isolerend, warmtewerend dubbelglas en zijn volledig onderhoudsvrij (UV-bestendig). Kiezen voor de Bouwplast Easy betekent dus kiezen voor kwaliteit, comfort en een snelle, simpele montage met prima prijs/kwaliteitverhouding.

De ramen zijn extra afgewerkt met mooie vensterbanken. Deze zijn gemaakt van HPL plaatmateriaal. Dit is een zeer sterk kunststof plaatmateriaal die veelal gebruikt voor renovatieprojecten voor binnen- of buiten. Wil je meer weten over HPL platen? Klik dan hier

De ASW PIR FR isolatie zorgt op zijn beurt met de zeer hoge isolatiewaarde (Lambda 0,023) voor een optimaal binnenklimaat. De witte zichtzijde maakt spreiding van het inkomende licht bovendien goed mogelijk. Met de uitstekende brandklasse (Euroklasse B-S2-DO end use) voldoet onze ASW PIR FR isolatieplaten aan alle eisen waar brandveiligheid een belangrijke rol speelt.

Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de stallen. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor het eindresultaat.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.