Project omschrijving

Nieuwe moderne productieafdelingen in loodshal gerealiseerd

Het bewijs hoe je een kille loodshal eenvoudig en snel omtovert tot moderne en comfortabele productieafdelingen.

Onze kunststof panelen en kunststof deuren programma zijn niet alleen geschikt voor het bouwen van stallen, maar ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld grote loodshallen of industriële gebouwen.

Zo hebben wij voor Union International Traders uit Uithoorn de levering en montage mogen verzorgen van maar liefst 190 m2 witte Bouwplast Plus FR brandvertragende panelen en een Agridoor kunststof schuifdeur.

Door de inzet van (klik)panelen en profielen, hebben wij een nieuwe, aparte ruimte in de loods gecreëerd. Een hoogwaardig en flexibel systeem waarmee je eenvoudig en snel aparte afdelingen in een gebouw kunt maken met gladde, naadloze wanden die brandveilig zijn.

In een loods kan de temperatuur behoorlijk fris aanvoelen in de winter en warm in de zomer. Ook het geluidsniveau kan een storende factor zijn. De perfect sluitende verbinding van de klikpanelen en perfect isolerende eigenschappen van de onverslijtbare Agridoor kunststof schuifdeur, zorgen er voor dat je geen last hebt van tocht, vocht, koufronten of geluidsoverlast uit andere delen van het gebouw.

De witte panelen zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen ook voor optimale lichtverspreiding in de nieuwe ruimte.

De flexibiliteit van deze toepassingen maakt het eenvoudig uitvoerbaar en betaalbaar voor elk project én creëer je de ideale werkomgeving met optimaal comfort.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.