Project omschrijving

Een opvallende ronde pui in een draaimelkstal in Heino

Met het maatwerkprogramma van Bouwplast kunststof kozijnen kan nagenoeg iedere projectwens worden gerealiseerd. Voor een melkveehouder uit Heino plaatste Bouwimpex een opvallende ronde pui in een draaimelkstal.

In een draaimelkstal is het prettig en efficiƫnt werken. De carrousel zorgt ervoor dat de boer op zijn plaats kan blijven staan; de koeien komen naar hem toe. Hierdoor bespaart de boer veel tijd en hoeft hij niet veel te lopen. Een goede lichtinval is belangrijk, zowel voor de boer als voor het welzijn van de koeien. De ronde pui zorgt voor een goede verlichting van de ruimte, waardoor een prettige werkomgeving ontstaat.

Voor de realisatie van de pui zijn witte Bouwplast kozijnen bevestigd aan een staalversterkt 180 graden rond kunststof koppelprofiel. Zo ontstaat een stabiele constructie, die bestand is tegen vrijwel alle weeromstandigheden. De kunststof kozijnen worden standaard geleverd met isolerend dubbelglas, zodat een aangenaam binnenklimaat kan worden aangehouden.

Naast de pui en verschillende losse Bouwplast kunststof kozijnen, mocht Bouwimpex ook sterke Agridoor binnendeuren en brandvertragende FR Isolatie leveren. Deze isolatie, met brandklasse B en een hoge isolatiewaarde, draagt bij aan de brandveiligheid van de stal.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow.