Project omschrijving

Kunststof pui in kantoorgebouw

Transportbedrijf Agroworld verhuisde van Gildehaus naar hun gloednieuwe locatie in Oldenzaal. Op 1,5 hectare grond naast de A1 bouwde het bedrijf een nieuw hoofdkantoor met werkplaats, eigen wasstraat en een parkeerterrein. Bouwimpex leverde bij dit omvangrijke nieuwbouwproject de kunststof puien voor het kantoorgebouw.

Kunststof pui in mat zwart

Het kantoorgebouw is aan twee zijden uitgerust met gekoppelde puien, die bestaan uit Bouwplast kunststof kozijnen. Ze zijn uitgevoerd in de nieuwe kleur black ulti mat.

Voor de utiliteitsbouw is een kunststof pui een fraaie én praktische keuze. Het materiaal (hard PVC) is onderhoudsarm, sterk, duurzaam en heeft een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Ter bescherming van het materiaal en om esthetische redenen wordt het kunststof afgewerkt met uv-bestendig Renolit-folie. De folie is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kan met of zonder houtnerfstructuur worden geleverd.

Maatwerk met Bouwplast kozijnen

Met het Bouwplast kunststof kozijnen programma bieden we maatwerk. De kozijnen zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen, kleuren en uitvoeringen, waardoor we aan vrijwel alle wensen gehoor kunnen geven. Dankzij deze veelzijdigheid worden onze kunststof ramen, deuren en puien met succes toegepast in onder andere kantoorgebouwen, bedrijfshallen en loodsen.