Project omschrijving

Bouwplast kunststof pui

De producten van Bouwimpex zijn weliswaar het meest bekend in de agrarische sector, maar ook in de utiliteits- en woningbouw worden ze regelmatig toegepast. En niet zonder reden: Bouwplast kunststof deuren en kozijnen hebben een zeer hoge kwaliteit en een moderne, strakke vormgeving.

Bij dit project is een Bouwplast kunststof pui geplaatst in een woonhuis in Vianen. Aan de buitenzijde is de pui uitgevoerd in de kleur blauw, binnen is het kunststof wit van kleur. De woningeigenaren beschikken nu over een nagenoeg onderhoudsvrije pui, die ook nog eens generaties lang mee gaat.

Over Bouwplast kunststof puien

Het Bouwplast programma bestaat uit kunststof kozijnen en deuren, die desgewenst op projectmaat worden geproduceerd. De kozijnen zijn verkrijgbaar met drie soorten profielen: een vlak/stomp profiel, een verdiept profiel en een profiel met flens (aanslagprofiel). De kozijnen worden afgewerkt met een beschermde Renolitfolie, die verkrijgbaar is in een groot aantal RAL-kleuren en eventueel met houtnerfstructuur.

Naast de maat, kleur en uitvoering kunnen de kunststof kozijnen en deuren worden voorzien van veel verschillende accessoires en soorten beglazing. Zo kunnen we voor ieder project de perfecte kunststof kozijnen samenstellen.