Project omschrijving

Bouwplast kunststof deur met kathedraalglas

Een Bouwplast deur uitvoeren met kathedraalglas? Komt voor de bakker! In het winkelpand van bakkerij Aalbertsen uit Woudenberg is onlangs een Bouwplast kunststof deur geplaatst, uitgevoerd in de kleur wit en met HR++ glas met één zijde kathedraalglas.

Isolatieglas met figuurglas

Het figuurglas (kathedraal) voorkomt dat er vanaf buiten naar binnen kan worden gekeken. Dit zorgt voor privacy, ook met het oog op inbraak. Standaard figuurglas is echter enkel glas, wat slecht isoleert. Bij dit project is gekozen voor HR++ isolatieglas, dat bestaat uit twee glasbladen met daartussen een isolerende spouw. Door één van de twee glasbladen uit te voeren in figuurglas, ontstaat een glastype dat privacy biedt én goed isoleert.

Bouwplast deuren in winkelpanden

De kunststof deuren van Bouwimpex zijn zeer geschikt voor toepassing in winkelpanden en woningen. De deuren bieden een hoge mate van veiligheid en zijn standaard voorzien van een stalen verstevigingskern, automatische 3-punt-sluiting en een hoogwaardig veiligheidsbeslag. Daarnaast zijn Bouwplast deuren onderhoudsarm – ideaal voor drukke winkeliers.

Wat vormgeving betreft, kunnen Bouwplast deuren worden geproduceerd in nagenoeg iedere projectkleur en uitvoering. Bij dit project is gekozen voor een witte deur, die een mooi geheel vormt met de strakke, witte winkelpui van de bakkerij.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow.