Project omschrijving

Bouwplast bouwproducten voor pluimveehouderij in De Glind

In opdracht van MK Bouw mocht Bouwimpex hoogwaardige Bouwplast kunststof kozijnen en deuren leveren bij het bouwproject van Pluimveehouderij Kooloos uit De Glind.

Lichtinval speelde bij dit project een grote rol. In het gebouw bevindt zich namelijk het eiersorteercentrum van het pluimveebedrijf; een ruimte waar veel licht nodig is. Door een fraaie pui te plaatsen, bestaande uit Bouwplast kunststof kozijnen, is een optimale lichtopbrengst gerealiseerd. Bij de sterke en stabiele constructie is gebruik gemaakt van kunststof koppelprofielen met een staalversterkte kern.

Naast kunststof kozijnen leverde Bouwimpex ook een Bouwplast kunststof buitendeur. Bouwplast deuren zijn standaard voorzien van een stalen verstevigingskern en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Dit resulteert in een duurzame deur van woningbouwkwaliteit.

Alle kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in de projectkleur antraciet, wat uitstekend aansluit op de strakke en moderne uitstraling van het gebouw. Bouwplast producten worden standaard in de kleur helder wit uitgevoerd, maar kunnen ook in een groot aantal andere RAL-kleuren worden geproduceerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Renolit folie, dat zowel in een gladde structuur als met houtnerf structuur toegepast kan worden.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag uw vragen en ondersteunen u met technische knowhow.