Stallenbouw2024-02-19T11:45:58+01:00

Brandvertragende bouwproducten

Bouwimpex helpt met een range van brandvertragende bouwproducten om de veiligheid in stallen en (agrarische) bedrijfsgebouwen te verbeteren. Wij leveren onder meer ASW-PIR FR brandwerende isolatie, brandwerende kunststof panelen en brandwerende stalen deuren.

Agrasteel_brandwerende_stalen_deur

Brandvertragende isolatie

Bouwimpex is al jarenlang specialist in brandwerende isolatie. Onze SGW FR brandwerende isolatieplaten hebben een uitstekende brandklasse A. Naast een hoge brandwerendheid heeft het product ook een bijzonder goede isolatiewaarde.

ASW-PIR FR PLUS brandvertragende isolatie

Producten voor stallenbouw

Bouwimpex heeft een range van duurzame (kunststof)producten ontwikkeld voor toepassingen in moderne stallen en agrarische gebouwen. Deze producten kunnen zowel onafhankelijk als gecombineerd toegepast worden in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

Bouwplast_plus_kunststof_wandpanelen

Kunststof panelensysteem

Het Bouwplast panelen programma bestaat uit een aantal hoogwaardige kunststof panelen en profielen met unieke eigenschappen. Door een uitgekiend systeem kunnen de panelen horizontaal ingezet worden voor de bouw van hokafscheidingen in stallen of verticaal als complete tussen- en afdelingswand of plafond.

bouwplast_kunststof_panelen

Kunststof kozijnen en deuren

Bouwplast kunststof kozijnen zijn geproduceerd van hoogwaardig pvc, hebben een sterke stabiele constructie en zijn eenvoudig in te bouwen. De ideale raamoplossing voor gebouwen waar functionaliteit en duurzaamheid voorop staat, zoals agrarische gebouwen, industriele gebouwen en de utliteitsbouw

bouwplast_kunststof_ramen_en_deuren

Producten voor de moderne utiliteitsbouw

Bouwimpex biedt een compleet assortiment van innovatieve bouwmaterialen, die speciaal zijn ontwikkeld voor de moderne utiliteitsbouw. Onze kunststof kozijnen, RVS haldeuren en brandwerende deuren zijn onderhoudsvrij, kwalitatief sterk en ze gaan generaties lang mee. Niet voor niets worden onze producten al meer dan 35 jaar succesvol toegepast in onder andere kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en luxe chalets.

bouwimpex utiliteit

MEA kelderbouwproducten

MEA kelderbouwproducten zorgen voor optimale bescherming en lichtopbrengst in kelders. Deze eenvoudig te monteren lichtschachten en kozijnkantstukken zijn gemaakt van hoogwaardig pvc of beton en worden veelvuldig toegepast binnen de woning- en utiliteitsbouw.

mea_kunststof_kelderbouwproducten

MEA lijnafwateringssystemen

Bouwimpex is de exclusieve distributeur van MEA-drainageoplossingen in de Benelux en biedt een breed scala aan lijngoten in de duurzame materialen GVK en polymeerbeton. Deze hoogwaardige lijnafwateringsoplossingen zijn uitermate geschikt voor toepassingen binnen de industrie, de wegeninfrastructuur en de stadsarchitectuur.

mea_lijnafwateringsgoten

Metrotile lichtgewicht dakpanelementen

Metrotile is fabrikant van stalen, lichtgewicht dakbedekkingproducten. Deze stormvaste dakpanelementen worden met name toegepast bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woningbouw en chaletbouw. Voor de Nederlandse markt is Bouwimpex exclusief partner voor Metrotile dakbedekkingssytemen.

metrotile_stalen_dakbedekking

Kunststof ramen

“Nagenoeg onbeperkte mogelijkheden in uitvoering, glas en maatvoering”

Producten

Agrasteel_brandwerende_stalen_deur

Brandvertragende bouwproducten

Met een range van brandvertragende bouwproducten helpt Bouwimpex om de veiligheid in stallen en bedrijfsgebouwen te verbeteren.

Bouwplast_plus_kunststof_wandpanelen

Producten voor stallenbouw

Bouwimpex heeft een range van duurzame (kunststof)producten ontwikkeld voor toepassingen in moderne stallen en agrarische gebouwen.

Bouwplast_vlakke_panelen_hokafscheiding

Kunststof panelensysteem

Het Bouwplast panelen programma bestaat uit een aantal hoogwaardige kunststof panelen met unieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.

Bouwplast_kunststof_kozijnen

Kunststof kozijnen en deuren

Bouwplast kunststof kozijnen zijn geproduceerd van hoogwaardig pvc, hebben een sterke stabiele constructie en zijn eenvoudig in te bouwen.

mea_kunststof_kelderkoekoek

MEA kelderbouwproducten

MEA kelderbouwproducten bestaan uit een range van duurzame lichtschachten en raamsystemen voor optimale bescherming en lichtopbrengst in kelders.

metrotile_stalen_dakbedekking

Metrotile dakpanelementen

De stormvaste dakpanelementen van Metrotile worden toegepast bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woningbouw en chaletbouw.

Bouwimpex: specialist in kunststof bouwproducten

Nieuws

Titel

Ga naar de bovenkant