Project omschrijving

Bouwplast kunststof kozijnen en deuren voor fraai en duurzaam theatergebouw

Naast het Almere strand vind je de unieke buitenlocatie van theatergezelschap Vis à Vis met een theater arena, buitenbar en energieneutraal restaurant.

In het najaar 2016 is er een renovatie-/nieuwbouwproject gestart om het theater een complete make-over te geven. Er is hier gekozen voor een uitvoering met opvallende rode kunststof Bouwplast ramen en deuren van Bouwimpex.

Het pand is deels gerenoveerd en deels nieuwgebouwd. Alle kunststof ramen en deuren die voor dit project zijn ingezet, zijn aan de buitenzijde uitgevoerd met een wijnrode Renolit folie. Dit geeft een zeer opvallend eindresultaat! Voor  de  gevels zijn er verschillende typen kunststof ramen gebruikt; van functionele Bouwplast Easy valramen, tot degelijke draai-kiepramen en fraaie lichtstroken voor de topgevel. De buiten- en binnenzijde van de gebouwen zijn uitgerust met (dubbele) Bouwplast deuren.

Alle Bouwplast (inbouw)kozijnen en deuren zijn geproduceerd van hoogwaardig PVC. Dit materiaal heeft een zeer lange levensduur vanwege de goede bestendigheid tegen alle voorkomende weersomstandigheden.

Kortom, een project waar Bouwimpex laat zien dat degelijkheid en kleur prima samengaan en dat alles mogelijk is voor een duurzaam en fraai eindresultaat!

De werkzaamheden werden uitgevoerd in samenwerking met Holabouw B.V. uit Moerkapelle.

  • Bouwplast kunststof Easy valramen

  • Bouwplast kunststof draai-/kiepramen

  • Bouwplast kunststof deuren

  • Gekleurd Renoliet

Project in beeld