Open dag | 5 april | Nieuwe varkensstal fam. ter Avest

De familie ter Avest heeft een nieuwe stal gebouwd waar plaats is voor 1800 varkens. Bouwimpex heeft veel materiaal geleverd voor dit project. De nieuwe stal voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en ook aan verschillende vee-keurmerken, namelijk Maatlat Duurzame Veehouderij, Keten Duurzaam Varkensvlees en Beter Leven Keurmerk.

Voor dit project verzorgde Bouwimpex de Bouwplast plus panelen voor de hokinrichting. Ook zijn er Agridoor/Omnidoor deuren van Bouwimpex gebruikt. Er zijn bovendien extra preventieve maatregelen genomen tegen brand, waaronder de inzet van Bouwplast-plus FR panelen voor de wanden en de ASW PIR FR PLUS als brandveilige isolatie. De werkzaamheden werden uitgevoerd in samenwerking met Bouwbedrijf Th. v.d. Linden uit Mill.

Op vrijdag 5 april kan de nieuwe stal bezichtigd worden tijdens de open dag (alwaar Bouwimpex ook vertegenwoordigd zal zijn met een stand). U bent van harte welkom van 15.00 uur tot 19.00 bij de familie ter Avest aan de Schapendijk 35a, 7467 PN in Notter.

Voor meer informatie over de stal en de open dag kunt u de uitnodiging downloaden.