Bouwimpex aanwezig bij de Infra Relatiedagen 2022

Bent u op zoek naar op maat gesneden afwateringsoplossingen? Heeft u problemen met de zuivering en infiltratie van het oppervlaktewater? Bezoek dan de stand van Bouwimpex tijdens de Infra Relatiedagen 2022.

Op 1, 2 en 3 februari 2022 vinden de Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Dé driedaagse vakbeurs voor grond-, weg- en waterbouw professionals.

Als exclusieve distributeur van MEA-drainageoplossingen in de Benelux, informeert Bouwimpex u graag over professionele lijnafwateringssystemen. De flexibele afwateringsoplossingen van MEA bieden voor iedere situatie de ideale afwateringsoplossing:

  • Industrie & Logistiek (bijv. luchthavens, autowegen, industrieterreinen, havens en logistieke centra)
  • Infrastructuur & verkeer (bijv. snelwegenbouw, bruggen, start- en landingsbanen op luchthavens)
  • Stedenbouw (bijv. parken, openbaar groen, rotondes en wegen met trottoirs)
  • Parkeervoorzieningen (bijv. parkeergarages in steden, ziekenhuizen, flatcomplexen of winkelcentra)

Bouwimpex beschikt over een compleet MEA Water Management productportfolio voor bouwprojecten waar de afwatering volgens de hoogste eisen moet worden ingericht. Hoogwaardige afwateringsoplossingen met functioneel gemak, esthetisch, geluidsarm, snel te monteren en eenvoudig in onderhoud. Oplossingen met een lange levensduur, ook onder extreme omstandigheden.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner voor de zuivering en infiltratie van oppervlaktewater? Dan is een bezoek aan de stand van Bouwimpex zeker de moeite waard! Onze deskundige adviseurs ondersteunen u graag met technische knowhow en vrijblijvend advies.

U vindt onze stand in hal 1, standnummer 140

Bezoek de stand van Bouwimpex tijdens de Infra Relatiedagen 2020.