Werken bij Bouwimpex

Bij Bouwimpex werken we met een hecht team. Samen op een leuke manier geld verdienen, dat vinden we belangrijk. Ontmoet een aantal van onze collega’s in de tekstjes hieronder.

Waldemar
Accountmanager Duitsland

Die Arbeit bei Bouwimpex ist sehr spannend und abwechslungsreich. Man hat immer die nötige Unterstützung bei Fragen oder Problemen. Die Arbeitsatmosphäre ist locker, freundlich und respektvoll. Ich bin froh bei Bouwimpex zu arbeiten, ich kann mich persönlich entwickeln und mich stets weiterbilden.

Het werk bij Bouwimpex is erg boeiend en afwisselend. Je krijgt altijd de ondersteuning die je nodig hebt bij vragen of problemen. De werksfeer is ontspannen, vriendelijk en respectvol. Ik ben blij dat ik bij Bouwimpex werk, ik kan me persoonlijk ontwikkelen en steeds verder leren.

Sandra
Administratief medewerker

Ik werk alweer een heel tijdje bij Bouwimpex, maar het verveelt nooit. In mijn administratiewerk heb ik een aantal taken die al heel lang hetzelfde zijn, waardoor ik altijd weet waar ik aan toe ben. Maar ik krijg ook steeds weer nieuwe taken erbij. Juist die combinatie tussen bekende en nieuwe dingen vind ik leuk. Ik heb eigenlijk met alle collega’s te maken en het is leuk dat iedereen zo goed met elkaar kan.

Oliver
Online marketingspecialist

Werken bij Bouwimpex biedt een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch team waar innovatie, samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Bij Bouwimpex kun je jouw talenten en vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan tastbare resultaten en succes. De mogelijkheid om te werken aan uiteenlopende projecten zorgt voor genoeg afwisseling en de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe leerervaringen op te doen.

Bij Bouwimpex worden successen gevierd en bijdragen worden gewaardeerd wat erg motiverend werkt. Ook heerst er een prettig werkklimaat, waarin je kan samenwerken met collega’s uit diverse achtergronden en specialisaties binnen het bedrijf, dat stimuleert niet alleen professionele groei, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Werken bij Bouwimpex biedt niet alleen professionele voordelen, maar ook de kans om deel te nemen aan leuke bedrijfsuitjes. Deze uitjes zijn een fantastische manier om het teamgevoel te versterken en collega’s buiten de kantooromgeving te leren kennen.

José
Chef Magazijn

Als chef magazijn ben ik verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande goederen. Wat mijn werk leuk maakt, is de diversiteit in producten. Onder Bouwimpex vallen meerdere BV’s, met hun eigen productgamma. We leveren ook veel maatwerk bouwmaterialen, met telkens unieke afmetingen. Hierdoor is het werk in het magazijn elke dag weer anders, het verandert continu. Ik vind ook ons team en de verschillende teambuilding uitjes heel gezellig.

Elske
Content marketeer

In mijn werk als content marketeer bij Bouwimpex heb ik een veelzijdig takenpakket. We werken met een klein team en doen zoveel mogelijk zelf. Brochures maken, nieuwe websites vullen, teksten schrijven voor online marketing… ik kan mijn creativiteit hier zeker kwijt. Als team vertrouwen we op elkaars expertise. Heb je een goed idee? Voer maar uit. Kan er iets beter? Regel het maar! Dat is écht leuk werken. De collega’s zijn gezellig, het team is betrokken en we zetten samen de schouders eronder. Dat maakt dat ik elke keer weer met plezier naar kantoor rijd.