Dit jaar zijn ze gelijktijdig: de Dutch Pork Expo én de Dutch Poultry Expo in de Brabanthallen Den Bosch. Bouwimpex is als vanouds aanwezig met een stand. We ontmoeten u graag bij deze mooie vakbeurs!

Dutch Pork & Poultry Expo

De Dutch Pork Expo is een nationaal vakevenement voor de varkenssector. Tijdens de beursdagen komen actuele thema’s aan bod, zoals diergezondheid, nieuwe ketensamenwerking en slim en rendabel naar emissieloze landbouw (bron: dutchporkexpo.nl). Een mooie plek om elkaar de hand te schudden en de nieuwste ontwikkelingen in de sector te bespreken.

De Dutch Poultry Expo is eveneens een nationale vakbeurs, maar dan voor de pluimveehouderij. Ook hier kunnen ondernemers in de sector zich laten bijpraten over de onderwerpen van vandaag, zoals verduurzaming en high tech innovatie (bron: dutchpoultryexpo.nl). Tijdens de beurs doe je praktische en concrete informatie op ter inspiratie.

Welkom bij Stand 1F30!

Onze collega’s zijn namens Bouwimpex aanwezig bij de beurs bij Stand 1f30. Kom vooral even langs om elkaar te spreken en onze bouwproducten voor de stallenbouw te bekijken. Wij presenteren hier onder andere:

  • Brandwerende kunststof panelen voor hokinrichting, wandbekleding & luchtwassers;
  • Ammoniakbestendige kunststof stalramen en -deuren;
  • Brandvertragende isolatie;
  • Brandwerende deuren;
  • LuxAir daglicht- en luchtsysteem.