Project omschrijving

Truckwash in Gieten voorzien van Bouwplast kunststof ramen en deuren

Voor de nieuwe Truckwash in Gieten heeft Bouwimpex diverse Bouwplast kunststof kozijnen en deuren op maat geleverd, met een variëteit aan typen, uitvoeringen en maten. Zo is het moderne gebouw o.a. voorzien van vastglas ramen, draai-/kiepramen, ramen voor puien en deuren met inbraakwerend veiligheidsbeslag. De buitenzijde is door middel van Renolietfolie van de juiste projectkleur voorzien.

De fraaie afwerking is ook binnen in het gebouw te zien en te voelen: grote raampartijen met optimale lichtopbrengst, mooie witte kozijnen, maximale geluidsreductie en een aangenaam binnenklimaat door het isolerend dubbelglas.

Het toegepaste Bouwplast programma is volledig onderhoudsvrij, voorzien van hoogwaardig isolerende beglazing, gaat generaties lang mee en is eenvoudig en snel te plaatsen.

Bouwplast kunststof kozijnen en deuren zijn uitermate geschikt voor woningbouw, hallenbouw, agrarische bedrijfsgebouwen en industriële gebouwen.

Heeft u vragen over dit project of wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag u vragen en ondersteunen u met technische knowhow.