Bezoek de Bouwimpex stand tijdens de Infra Relatiedagen 2020.

Bent u op zoek naar op maat gesneden afwateringsoplossingen? Heeft u problemen met de zuivering en infiltratie van het oppervlaktewater? Bezoek dan de stand van Bouwimpex tijdens de Infra Relatiedagen 2020.

Op 4, 5 en 6 februari 2020 vindt de 21ste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Dé driedaagse vakbeurs voor grond-, weg- en waterbouw professionals.

Als exclusieve distributeur van MEA-drainageoplossingen in de Benelux, brengt Bouwimpex u graag op de hoogte over professionele lijnafwateringssystemen. De flexibele afwateringsoplossingen van MEA bieden alle toepassingen het hoofd; van afwatering van binnensteden, zwaar verkeer zones tot aan oppervlakken met hoge mechanische belastingen:

  • Industrie & Logistiek (bijv. luchthavens, autowegen, industrieterreinen, havens en logistieke centra)
  • Infrastructuur & verkeer (bijv. snelwegenbouw, bruggen, start- en landingsbanen op luchthavens)
  • Stedenbouw (bijv. parken, openbaar groen, rotondes en wegen met trottoirs)
  • Parkeervoorzieningen (bijv. parkeergarages in steden, ziekenhuizen, flatcomplexen of winkelcentra)

Bouwimpex beschikt over een compleet MEA Water Management productportfolio voor bouwprojecten waar de afwatering volgens de hoogste eisen moeten worden ingericht. Hoogwaardige afwateringsoplossingen met functioneel gemak, esthetiek, geluidsarm, snelle montage en eenvoudig onderhoud. Oplossingen met een lange levensduur, ook onder extreme omstandigheden.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner voor de zuivering en infiltratie van oppervlaktewater? Dan is een bezoek aan de stand van Bouwimpex zeker de moeite waard! Onze deskundige adviseurs ondersteunen u graag met technische knowhow en vrijblijvend advies.

U vindt onze stand in hal 6, standnummer 618 

Bezoek de stand van Bouwimpex tijdens de Infra Relatiedagen 2020.